vineri, 24 aprilie 2009

Hard Rock...dar Folk


“Seara cu folk” este noua gaselnita a celor de la Hard Rock Cafe Bucuresti (mai exact Parcul Herastrau vis-a-vis) in incercarea de a mai atrage ceva clienti (pentru ca fie vorba intre noi, cam bate vantul pe la ei) si de a incuraja bucurestenii sa participe la "cantari" de calitate.
“Duelul Legendelor”, primul concert din seria "Seara cu folk" care va avea loc pe 30 aprilie la ora 20:00, il are in deschidere pe Jul Baldovin si continua cu duelul dintre Mircea Vintila & Brambura si Mircea Baniciu & Vladi Cnejevici. Biletul costa 25 de lei iar rezervari se fac la (021) 206.62.61 sau la adresa de e-mail: bianca.gatlan@hardrockcafe.ro . Organizatorii promoveaza evenimentul si pe You Tube.
De acum inainte, in fiecare ultima joi a lunii vor avea loc concerte “Seara cu folk” de la ora 20:00, in Hard Rock Cafe.
“Este extraordinara initiativa de a organiza seri cu folk. De-a lungul anilor, noi am “crescut” cu concerte ce incepeau cu muzica folk si se inchideau cu muzica rock. Iata ca, acum, un local rock dedica o seara speciala folk-ului, in semn de revansa”, a declarat Mircea Vintila.
"“Seara cu folk” se doreste a fi atat un tribut adus valorilor consacrate ale folk-ului romanesc, cat si o “mana intinsa” tinerilor care vor sa duca mai departe o muzica atat de apropiata sufletului. Editiile viitoare vor aduce in fata publicului, pe langa recitaluri ale unor artisti precum Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Doru Stanculescu, Horia Stoicanu, si nume mai putin cunoscute, ce vor putea participa la un concurs al carui premiu va consta in imprimarea catorva piese la un studio de inregistrari profesional”, a declarat Iulian Udrea, realizator al proiectului “Seara cu folk” intr-un comunicat de presa lansat de StreetwisePR.

Pupicei :*
MS

P.S Eu una sunt multumita de initiativa celor de la Hard Rock, chiar daca nu sunt un fan infocat al muzicii folk, pentru ca in afara de gala folk "Om bun", care are loc o data pe an, nu prea se da atentia cuvenita acestui gen de muzica...

Un comentariu:

Alessia spunea...

Nu stiu daca ai fost...dar concertul a fost super!!!! Nu-s nici eu cine stie ce fan folk, dar pe Vintila si Baniciu ii plac mult, mai ales de cand i-am cunoscut personal si am vazut cat de f haiosi sunt. Sa stii ca restaurantul a fost full, lumea canta, aplauda, unele tanti chiar cantau cu lacrimi in ochi..Mie mi-a placut, chiar a meritat! :)