miercuri, 6 mai 2009

Patricia Kaas la Bucuresti


Dupa ce va concura cu Elena pentru trofeul Eurovision la Moscova, romanii au sansa de a o revedea pe Patricia Kaas live in Bucuresti la Sala Palatului pe 14 iunie, ora 20:00. Concertul face parte din turneul mondial sustinut de aceasta, "Kabaret". Turneul mondial al Patriciei Kaas a inceputul in luna noiembrie a anului trecut şi se va încheia la finalul lunii iunie. Traseul turneului traversează numeroase ţări precum Franţa, Rusia, Germania, Belgia, Elveţia, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Turcia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina şi iata ca vine si in Romania!
Există cinci categorii de bilete:
Categoria I - 435 RON
Categoria a II-a - 325 RON
Categoria a III-a - 215 RON
Categoria a IV-a - 150 RON
Categoria a V-a - 110 RON.
Biletele se găsesc in reţeaua Eventim, la magazinele Germanos din toată ţara, la Casa de bilete a Sălii Palatului, şi online, www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro.
Iată cum prezintă Eventim evenimentul: "Un tribut adus divelor din anii '30 Greta Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham etc. Pe scenă, Patricia Kaas va fi însoţită de artişti din sfera operei, a dansului contemporan şi a scenei electro. Melodiile de pe album se vor îmbina cu piese de aur din perioada amintită. Un spectacol complet şi complex cu o protagonistă de care te îndrăgosteşti".
Desi a fost absenta in ultimii ani de pe scena muzica internationala, cantareata promite o revenire spectaculoasa. Pentru mai multe detalii incercati si site-ul oficial.Sunt curioasa cati fani mai are in Romania (macar 4000, capacitatea Salii Palatului). Nu am mai auzit de mult Patricia Kaas la radio...sau tv.
Pupicei :*
MS

Niciun comentariu: